Futbolli Shqiptar në Zvicër

Altin Gashi, në krye të listës së golashënuesve në Ligën II Ndërrajonale të Zvicrës

Altin Gashi, futbollisti i klubit të ri shqiptar në Ligën II Ndërrajonale (Interregional), bashkë me tre futbollistë të tjetër, Alessio Manuel-in e SV Muttenzit, Binde Christian-in e FC Willisaut dhe Kiybar Kürsat-in e FC Wettingenit, e ndajnë vendin e parë në listën e golashënuesve të kësaj lige, njofton albinfo.ch.

I gjithë ekipi i FC Eagles Aaraut deri më tani ka shënuar 32 gola, 14 prej të cilëve i ka shënuar vetëm Altin Gashi.

Edhe në sezonin e kaluar kur ekipi i FC Eaglesit nga liga e 2-të e Aargaut u ngrit në ligën ekzistuese, Altin Gashi ishte golashënuesi kryesor i ekipit, me 26 gola.