Tema nga terreni

Dadoja mbyt fëmijën shtatëvjeçar, arrestohet

Është rasti më tragjik për prindërit në Heilbronn: ata dërgojnë fëmijët e tyre te një dado – dhe ditën e nesërme e marrin atë të vdekur. Siç bëhet e ditur tani, shtatë vjeçari është mbytur!

Ai ka pas shenja mbi qafë. Shtatë vjeçari kishte shkuar mbi atë shtëpi prej pesë vjetësh dhe kjo ka shqetësuar policinë mbi hetimet. Të dielën në mbrëmje është arrestuar dadoja, e cila ishte parë në shtëpi nga një fqinj. Më parë ajo ishte kërkuar me helikopter dhe qen, por pa sukses. E arrestuara është Elisabeth S. (69), ndërsa akoma nuk dihet çfarë e ka shtyrë atë për të kryer këtë vepër makabre.