Kalendari

Ekspozitë për Dekadën Ndërkombëtare për popullin e Afrikës

Fondacioni Afrikan për Migracionin dhe Zhvillimin AFMD në bashkëpunim me Këshillin e Diasporës Afrikane të Zvicrës, Ije Trashëgimia Afrikane, Peripherie Arts dhe Galeria Popup am Dreieick ju fton përzemërsisht në ekspozitën e arteve dhe pikturave të organizuara në kuadër të Dekadës Ndërkombëtare për Popullin e Afrikës Dekada IPAD.

Data: 25 tetor – 4 nëntor 2018

Vendi: Galeria Popup am Dreieck, Unter Zollgasse 1, 3072 Ostermundigen / BE (Autobus 10 deri në Zollgasse)

Inaugurimi (Vernissage): 25 tetor 2018, 6: 00-21: 30

Inaugurimi do të shfaqë muzikantë afrikanë dhe latinë

Kontaktet: +41 79 476 7483, +41 78 912 9229