Lajme

Euro, dollari dhe paundi arrijnë rekord të ri

Rënia e euros ka prekur një rekord të ri ditën e premte.

Në tregun e këmbimit valutor sot monedha evropiane euro do të blihet me 103.1 lekë dhe do shitet me 104 lekë.

Gjithashtu edhe dollari, franga dhe paundi janë në rënie të lirë.

Një dollar amerikan blihet me 91.9 lekë dhe shitet me 93.4 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 106.3 lekë dhe do shitet me 107.4 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 120 lekë dhe do shitet me 121.5 lekë.