Lajme

Formula e re e abonimit për SwissPass

Karta e çipit për përdoruesit e transportit publik zviceran do të ndryshojë dizajnin e saj, do të rrisë kapacitetet e saj të ruajtjes dixhitale dhe do të lejojë opsionet e pagesave pa kontakt duke filluar nga muaji i ardhshëm, njoftoi SwissPass Alliance.

Klientët e rinj dhe mbajtësit e një SwissPass që skadon pas pesë vjetësh do të marrin një kartë të gjeneratës së re nga mesi i dhjetorit, përcjell albinfo.ch. 

Rreth 5 milionë SwissPasses janë aktualisht në qarkullim në Zvicër. Përveç transportit publik, ai përdoret gjithashtu për leje skish, makina ose biçikleta me qira, si dhe për akses në parkingje.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI