Kosova

Hill: Më shumë ka gjasa për përparim në dialogun Kosovë-Serbi sesa konflkt

Ambasadori amerikan në Serbi, Christopher Hill në një bashkëbisedim me qytetarët nē Serbi deklaroi se më 1 shtator atëherë kr hyn në fuqi reciprociteti mes Kosovës e Serbsë, më shumë ka gjasa për përparim real në dialog sesa konflikt, transmeton Albinfo.ch.

“Serbia ka një qëndrim të ndryshëm nga partnerët e saj evropianë, por mendoj se është e rëndësishme të përqendrohemi në çështjet për të cilat jemi dakord dhe të përpiqemi të ecim përpara së bashku”, tha ambasadori Hill.