Kinema

Jepet premiera e filmit “Child’s Play”

Në Hollywood është dhënë premiera e filmit “Child’s Play”, i cili e rikthen në ekran kukullën e frikshme dhe vrasëse Chucky.
Chucky kukulla psikopate po e shënon rikthimin nëpër kinema përmes filmit “Child’s Play”, 30 vjet pasi filmi i parë befasoi kritikët me suksesin e tij në arkat filmike.
Në premierën e filmit morën pjesë aktorët Aubrey Plaza dhe Mark Hamill, parakaluan mbi qilimin e kuq të shtruar me këtë rast, transmeton albinfo.ch.
Edhe pse Mark Hamill në ekran të madh më së miri njihet si Jedi Luke Skywalker, nga filmat “Star Wars”, ai po ashtu njihet për huazimin e zërit për personazhe të shumta në filma të animuar dhe video-lojëra.
‘Child’s Play’, po ashtu, ka ca ngjashmëri me filmin ‘Toy Story 4’, i cili lansohet nëpër kinema në të njëjtën ditë, më 21 qershor.

video