Kosova

Kosova mbështet prodhuesit vendorë

600 mijë euro u janë ndarë bizneseve vendore të Kosovës për të mbështetur prodhimin vendor

Vendimi është marrë në kuadër të Pakos së Ringjalljes Ekonomike, transmeton Albinfo.ch.

“Për mbështetjen e prodhuesve vendorë dhe bëhet fjalë për mbështetje shtesë prej 600 mijë euro për prodhuesit, në mënyrë që ata të kenë mbështetje për ngritje të kapaciteteve prodhuese dhe kapaciteteve të stafit”, tha ministri i financave në Qeverinë e Kosovës, Hekuran Murati.