Lajme

Liqenet e Austrisë, gati për të notuar

Temperaturat e ngrohta mbi 30 gradë në maj do të thotë që liqenet e notit të Austrisë janë gati për të gjithë banorët e këtij shteti, njofton albinfo.at.

Me temperatura që kalojnë kufirin 20 gradë, si Alte Donau në Vjenë, Aubad Tulln dhe Stubenbergsee në Shtajermark (Steiermark), zakonisht, hapen edhe për të notuar.

Në fakt, në ditët e fundit, tempertaurat kanë shkuar deri në 30 gradë Celsius, duke ngrohur edhe ujin për të notuar.

Disa liqene në rajonin e Kärnten janë tashmë në 19 gradë, si Liqeni “Faaker See” dhe “Lake Pressegger See”, raporton transmetuesi ORF.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI