Lajme

Maqedoni: 628 raste të reja me Covid-19 dhe 15 viktima

Në 24 orët e fundit janë bërë 2236 testime, ndërsa janë regjistruar 628 raste të reja të covid-19:

Shkup 353- Kumanovë 33- Shtip 13- Prilep 36- Tetovë 33- Strugë 11- Veles 34- Bitola 28- Ohër 17- Kavadarci 7- Gostivar 7- Strumicë 20- Kriva Palanka 6- Radovish 2- Probistip 3- Demir Hisar 1- Makedonski Brod 2- Berovë 2- Vinicë 1- Delçevo 4- Sveti Nikole 6- Kërçovë 6- Resen 1- Negotino 2

15 persona kanë ndëruar jetë , shtatë pacientë nga Shkupi (76,63,84,82,75,80 dhe 85), tre pacientë nga Velesi (41, 86 dhe 57), dy pacientë nga Gjevgjelia (60 dhe 51) d) , një nga Reseni (70), një nga Delçevo (59) dhe një pacient nga Ohri (87).

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 531 pacientë të shëruar nga:

Shkup 281- Kumanovë 18- Dibër 12- Shtip 6- Prilep 9- Tetovë 31- Strugë 4- Veles 9- Bitola 15- Ohër 8- Kavadarci 9- Gostivar 11- Gjevgjelia 10- Strumicë 14- Kriva Palanka 12- Radovish 3- Kochani 15- Probistip 1- Pehchevo 2- Berovë 9- Valandovë 2- Vinicë 6- Delçevo 31- Kratovë 1- Sveti Nikole 3- Kërçovë 7- Negotino 2

Gjithsej 238.011 testime janë bërë në vend. Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Covid-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 27827, numri i pacientëve të shëruar është 19479, numri i rasteve aktive është 7399.