Kosova

Me koncerte kërkojnë heqjen e vizave për Kosovën

Këto organizime do të mbahen nën patronatin e Tour – VISA FREEDOM FOR KOSOVO

Dy grupe nga Zvicra, “DIE DIE BE”, “TERRY BLUE” dhe një grup muzikor nga Kosova ZWADA, e udhëhequr nga Suada Abazi, gjatë muajit nëntor do të mbajnë një turne të koncerteve në Prishtinë, Prizren, Pejë, Klinë dhe Tiranë.

Këto organizime do të mbahen nën patronatin e Tour – VISA FREEDOM FOR KOSOVO, me qëllim promovimin e lirisë së lëvizjes dhe mbështetjen e të rinjve për të qëndruar të fortë dhe të shëndetshëm deri në realizimin e kësaj të drejte të mohuar për të rinjtë e Kosovës.

Koncertet do të mbahen nga data 1 deri më 10 nëntor, raporton Prive, përcjell Albinfo.ch.