Shqipëria

Meta sulmon ambasadorin e BE-së

Sipas Metes, Luigi Soreca është përgjegjës për situatën në Kushtetuese

Ndër të tjera Meta u shpreh për ambasadorin e Bashkimit Evropian në Shqipëri, Luigi Soreca- n se është përgjegjës për situatën në Kushtetuese.

“Nuk kam nevojë të më përkrahë Soreca”, u shpreh presidenti i vendit.

Më tej shtoi:

“Ambasadorët të heqin dorë nga lobimet, po dëmtojnë vendet e tyre. Këta ambasadorë po dëmtojnë Edi Ramën dhe Shqipërinë. Ata i kanë krijuar Ramës idenë se mund të bëjë gjithçka. Një fjalë nuk thanë ambasadorët që duhen zgjedhje lokale gjithëpërfshirëse. Ka patur një lobing të fortë për t’i dhënë të gjithë drejtësinë Edi Ramës.