Muzikë

Muzika e kompozitorit shqiptar, në konservatorin e “Santa Cecilias”

Muzika e kompozitorit shqiptar Admir Shkurtaj, prezantohet konservatorin “Santa Cecilia” Venecias. Pjesë e koncertit do zhvillohet me këtë rast do jetë edhe sopranoja shqiptare, Hersjana Matmuja. 

Në sallën akademike të konservatorit të njohur do të paraqiten për publikun sopranoja shqiptare, Hersjana Matmuja dhe instrumentistët Giorgo Distante, Pino Basile, Jacopo Conoci dhe Vanessa Sotgiu, përcjell albinfo.ch. 

Kjo kastë muzikantësh do të drejtohet nga autori i muzikës, kompozitori Admir Shkurtaj. 

Për herë parë kjo vepër u prezantua për publikun  mbrëmjen  parapriu Bienalen vitin e kaluar, Venecia.