Kosova

Në Kosovë regjistrohen mbi 5750 biznese të reja brenda gjashtë muajve

Aleanca Kosovare e Bizneseve ka njoftuar të mërkurën se në Kosovë përgjatë gjashtëmujorit të parë të 2023-ës janë regjistruar mbi 5754 biznese të reja dhe se janë mbyllur 837 biznese ekzistuese.

Postimi i plotë më poshtë: