Literaturë

Nesër mbahet orë letrare me krijuesit nga diaspora

Me qëllim të promovimit të krijimtarisë shqiptare në diasporë, nesër do të mbahet aktiviteti “Takime letrare me krijues dhe shkrimtarë nga diaspora dhe Kosova”, përcjell albinfo.ch.

Aktiviteti i organizuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike do të zërë vend në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, me fillim nga ora 11:00.

Siç ka njoftuar MDIS, me këtë rast do të bëhet përurimi i disa librave të autorëve nga diaspora.

Po ashtu, do të mbahet edhe një orë letrare me karakter garues, përcjell albinfo.ch.