Të tjera

Shqiptarja shpërblehet me çmimin Fotografia e vitit në “IFF of New York”

Fadil Berisha është njëri nga fotografët mirë punon dhe jeton SHBA, mirëpo pos tij, e suksesshme e që ka vjet  punon në Amerikë është edhe Liridona Gjokaj, e cila ka realizuar një numër madh imazheve modeleve dhe artisteve. 

Kjo ka bërë Liridona për punën e mirë shpërblehet edhe në një festival njohur Shtetet e Bashkuara, shkruan telegrafi. 

“International Film Festival of New York” ka shpërblyer Liridonën me çmimin Fotografia e vitit 2019, të mbajtur në New York. 

Liridonën do ta shohim edhe projekte tjera modës dhe kinematografisë.