Jeta në Gjermani

Osmani: Kosova është e gatshme të jetë adresa e investimeve nga Gjermania

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka njoftuar se ka takuar përfaqësues të kompanive gjermane nga fusha e teknologjisë së informacionit, industrisë dhe energjisë.

Osmani gjatë vizitës së saj në Gjermani, ka thënë se Kosova është e gatshme të jetë adresa e investimeve nga këto kompani.

“Pata kënaqësinë që së bashku me anëtarët e Shoqatës Gjermane të Bizneseve Lindore, Oda Ekonomike të shumta, përfaqësues të bizneseve e përfaqësues të Ministrisë së Ekonomisë e Energjisë, të flas për mundësitë për investime në fushën e IT-së, digjitalizimit, industrisë, energjisë dhe shëndetësisë. I sigurova ata se Kosova është e gatshme të jetë adresa e radhës e investimeve të tyre”, njofton Osmani.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI