Maqedonia

RMV, 107 raste të reja me Covid-19 dhe 24 viktima

Maqedonia e Veriut sot ka regjistruar edhe 107 raste të reja me koronavirus, nga 1 668 testimet e bëra. Ministria e Shëndetësisë informoi se gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar edhe 24 viktima, ndërsa janë shëruar 247 pacientë.

Në Shkup ndërruan jetë 12 persona (86, 84, 80, 75, 75, 73, 67, 65, 63, 57, 48 dhe 39v), dy nga Kumanova (71 dhe 42 v), një nga Bogdanci (70), Velesi (73v), Gjevgjeli (69v), Kërçovë (69v) dhe Makedonska Kamenica (87v).

Ministria sqaroi që sot janë regjistruar edhe pesë persona që kanë ndërruar jetë nga 16 shtatori deri më 4 tetor: dy nga Shkupi, një nga Tetova, Gjevgjelia dhe Velesi.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI