Portrete të firmave

smzh hap lokacionin më të ri, në Frauenfeld

Ka filluar në Cyrih, smzh ag tani ka  lokacione edhe në Arosa, Lucern, Aarau, Bern, Buchs SG dhe tani në Frauenfeld

Kompania smzh, e specializuar për financa, njofton hapjen me sukses të vendndodhjes së saj më të re, në Bahnhofstrasse 55 në Frauenfeld. Solemniteti i hapjes, në një mjedis të zgjedhur u zhvillua javën e kaluar. Mes të ftuarve ishin edhe talenti i mundjes Werner Schlegel dhe ish-futbollisti Pascal Thüler.

Lokacioni i ri në Thurgau vë në spikamë përkushtimin e smzh ag për të ofruar zgjidhje të përshtatura dhe gjithëpërfshirëse në nivel lokal për individët privatë dhe klientët e korporatave. Këshillat personale dhe të pavarura janë gjithmonë në fokus.

Gzim Hasani, CEO dhe partner i smzh ag, me këtë rast ka komentuar: “Me hapjen në Frauenfeld, ne po dërgojmë një sinjal të qartë për afërsinë e klientëve dhe cilësinë e shërbimit. Është e rëndësishme për ne që të jemi të pranishëm aty ku janë klientët tanë në mënyrë që të jemi në gjendje t’u ofrojmë atyre këshillat më të mira të mundshme”.

Zgjerimi, përveç që krijon 24 vende të reja pune në Frauenfeld, gjithashtu u ofron të talentuarve dhe atyre që bëjnë ndërrim të karrierës mundësinë për t’u vendosur dhe zhvilluar më tej në këtë fushë interesante. smzh ag është krenare që është një punëdhënës tërheqës në rajon dhe që kontribuon në ekonominë lokale.

E filluar në Cyrih, smzh ag tani ka  lokacione edhe në Arosa, Lucern, Aarau, Bern, Buchs SG dhe tani në Frauenfeld. Përveç kësaj, kompania do të hapë vende të tjera në St. Gallen, Sursee, Basel, Baden, Chur dhe Pfäffikon SZ gjatë vitit 2024.

Photo Galerie: Gallery