Emrat shqiptarë në politikën zvicerane

Takim me qytetarë i kandidatit Përparim Avdili

Të dashur qytetarë të rrethit 3 dhe 9 të qytetit të Cyrihut

Jeni të ftuar të merrni pjesë në takimin e radhës që mbahet të shtunën më 21 mars nga ora 18 në zyrat e Qendrës Kulturore të Kosovës.

Ju lutem të më njoftoni për pjesemarrjen qe të organizohem sa më mirë – ju mirëpres, Përparimi

Perparim Avdili ftesë


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI