Bota

Tetë të vdekur nga zjarri në një hotel në Ukrainë

Një shpërthim zjarri ndodhi në një hotel në Odesa.

Tetë persona kanë vdekur nga zjarri dhe dhjetë të tjerë kanë shpëtuar.

Shërbimi për emergjenca kishte konfirmuar vdekjet dhe rastin e zjarrit. Sipas tyre zjarri ka shpërthyer pak pas mesnatës së 17 gushtit.

Sipas autoriteteve ende nuk dihen shkaqet e zjarrit. Shërbimi për emergjenca nuk ka treguar se sa persona gjendeshin në hotel në momentin e shpërthimit të zjarrit.

Në lidhje me këtë zjarr autoritetet kanë nisur një hetim në lidhje me incidentin.