MARKETING

Viti i Ri po vjen, e ku tjetër pos në “Vali Ranch Resort & Congress Center”

Nuk e keni vendosur ende se ku do ta prisni natën e ndërrimit të viteve?!

Atëherë për këtë ka menduar «Vali Ranch Resort & Congress Center». Tashmë kanë përgatitur gjithçka për mbrëmjet muzikore me këngëtarët më të njohur të estradës. Mbrëmjet mbahen në restorantin “Romantika” në Vali Ranch Resort & Congress Center, me një pamje tërësisht të re.

Kur e sheh për herë të parë, thjesht mbetesh i mahnitur nga bukuria e këtij resorti turistik në reliefet e mrekullueshme të Anamoravës, ku për një moment mendon të mos dalësh fare nga aty, pasi duket se i ka të gjitha brenda. Për të apasionuarit ndaj dizajnit, këtu keni çfarë shihni. Një bukuri përrallore që kombinohet shumë mirë me komoditet dhe shërbim fantastik.

Dara 29-12-2022 nga ora 19:00

Festoni me ne!

1 janar 2023, nën tingujt madhështorë dhe atmosferë impozante tek ju vjen:

🎤Florion Thaqi&band

🎤Arbër Maliqi

🪘Tarabuka Band Dj Star

1 Janar 2022 nga ora 19:00
Data 02-01-2023 nga ora 19:00

Për një natë të paharruar e që do të mbetet gjatë në mendjen tuaj, do të kujdesemi ne.

Më shumë informata: valiranchresort

/Shkrim i sponzorizuar/