Ekonomi

Zvicra renditet në mesin e 10 vendeve më të mira për biznes

Forbes ka listuar vendet më të mira për biznes, e listës së këtij viti nuk i ka munguar as Zvicra, përcjell albinfo.ch.

Vendi alpin është renditur i dhjeti në këtë listë, duke lënë prapa vetes shtetet si Gjermania, Finlanda, Norvegjia, Shtetet e Bashkuara, Spanja etj.

Përndryshe, Zvicra njihet si vend me ekonomi të fuqishme dhe nivel të ulët të papunësisë.

Nga lista e Forbes, albinfo.ch ka përzgjedhur dhjetë vendet që cilësohen si më të mirat për biznes:

1.     Mbretëria e Bashkuar

2.     Suedia

3.     Hong-Kong

4.     Holanda

5.     Zelanda e Re

6.     Kanadaja

7.     Danimarka

8.     Singapori

9.     Australia

10.  Zvicra