Kosova

Zyrtarja e lartë e USAID-it, në Kosovë, takon Osmanin

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, sot priti në takim ambasadoren e USAID-it, Erin E. McKee.

Këtë e ka kumtuar Presidenca e Kosovës, përmes komunikatës së agjendës së presidentes.

USAID luan një rol shumë të rëndësishëm në Kosovë.

Mbështetja vijon për shoqërinë civile, por edhe afarizmin.

Misioni kryesor është promovimi i demokracisë dhe të drejtave të njeriut.

.