Shqipëria

A do të japë dorëheqjen? Përgjigjet Meta

Ditën e sotme Meta ka mbajtur një konferencë të jashtëzakonshme, ku ndër të tjera, nxori disa prova të reja për Dvoranin.

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, ka dhënë një përgjigje të prerë për gazetarët, pasi u pyet nëse do të jepte dorëheqjen nga posti që mban për shkak të zhvillimeve politike dhe asaj që ai e quan ‘kapjen nga mazhoranca të sistemit të drejtësisë dhe institucioneve’, si Gjykata Kushtetuese.

Ai tha se do jetë në detyrën e kreut të shtetit deri më 24 korrik 2022.