Lajme

Prej sot: Fluturimet Vjenë-Prishtinë deri në tri herë në ditë gjatë verës

Nga tani e tutje, kompania austriake do të fluturojë tri herë në ditë për në Prishtinë deri në tri ditë në javë gjatë korrikut dhe gushtit

Kërkesat e mëdha për fluturime drejt Evropës Juglindore konfirmojnë rëndësinë e Vjenës si qendër fluturimesh.

Për këtë arsye, kompania Austrian Airlines ka vendosur të rrisë ofertën për linjën Vjenë-Prishtinë, shkruan austrianwings.info. Kështu, duke filluar nga 20 korriku, kompania e përmendur do të ofrojë deri në tri fluturime në ditë për në kryeqytetin e Republikës së Kosovës gjatë muajve të verës, transmeton albinfo.at.

Për herë të parë gjatë ekzistencës 21-vjeçare të lidhjes ajrore të Austrisë me Prishtinën, kjo linjë merr një frekuencë kaq të lartë.

“Me orarin tonë të dendur të fluturimeve për në Evropën Juglindore, ne po forcojmë pozicionin e qendrës sonë të Vjenës për lidhje ndërkombëtare”, thekson Michael Trestl, kryeshef i sektorit të shitjeve në këtë kompani..

Nga tani e tutje, kompania austriake do të fluturojë tri herë në ditë për në Prishtinë deri në tri ditë në javë gjatë korrikut dhe gushtit.

Fluturimet e para nga Vjena fillojnë në mëngjes (10:00 paradite me kohën lokale), mesditë (12:35 pasdite me kohën lokale) dhe natën (22:55 pasdite me kohën lokale). Të gjitha fluturimet tani mund të rezervohen në austrian.com.

AUA rekomandon që të gjithë udhëtarët të mësojnë paraprakisht për kriteret aktuale të vlefshme të hyrjes nga autoritetet përkatëse dhe në faqen e internetit të Austrian Airlines, përcjell albinfo.at. Informacioni azhurnohet vazhdimisht.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI