Kinema

XHIROHET PJESA E TRETË E ‘LEGALLY BLONDE’

Dy vazhdimet e “Legally Blonde” dominuan në fillim të viteve 2000, kur shikuesit u çmendën pas Reese Witherspoon në rolin e Elle Woods.

Tani është konfirmuar edhe arritja e pjesës së tretë të filmit.

Pas thashethemeve të shumta, Witherspoon i konfirmoi informacionet e reja në Instagramin e saj, duke e publikuar një video të shkurtër.

Tregimi për bionden Elle konsiderohet si një nga komeditë më të mëdha dhe më komike.

Pjesa e parë e filmit, e xhiruar në vitin 2001, i fitoi 141 milionë dollarë nga shfaqjet në kinematë në mbarë botën.

Whiterspoon më herët e njoftoi mundësinë e xhirimit të vazhdimit.

Vazhdimi i tretë i “Legally Blonde” në kinema do të duhej të mbërrinte në shkurt të vitit 2020.

Video