Kinema

Filmi nga Zvicra “Bashkimi United” sonte shfaqet në DokuFest

“Bashkimi United” është në mesin e afro 20 filmave nga Zvicra që do të shfaqen në DokuFest, në Prizren, shkruan albinfo.ch.

Filmi është i metrazhit të shkurtër (10 minuta), me regji të Lasse Linder.

Përshkrimi i shkurtër i filmit është ky: në rrojtoren e tij, Bashkimi ndanë filozofinë e jetës me klientët e tij dhe shpalos projektin e tij të radhës: xhirimin e një filmi.

“Bashkimi United” do të shfaqet sot, me fillim nga ora 20:00 në DokuKino Plato.

Ky dokumentar është jashtë garës, kurse trailerin  mund ta shihni duke klikuar në këtë vegëz.

Gjithashtu, sot në Dokukino Plato do të shfaqen edhe katër filma të tjerë të metrazhit të shkurtër: “Larg”, “Decision”, “Nëpër mendje” dhe “Toni and Bleri”.