Albinfo plus

Hoteli me “zero yje” në Zvicër

Një hotel i ri në Zvicër, i quajtur "Zero yje", u bën të mundur vizitorëve të flenë në një shtrat dobio, por jo brenda muresh.

Në këtë “hotel” në qiell të hapur vizitorët paguajnë 306 dollarë në natë, një pije, mëngjes dhe shërbim “në dhomë” që ofrohet nga një banor i zonës që shërben si ‘maxhordom’, përcjell albinfo.ch.

Ky është një projekt artistik që u krijon mundësi vizitorëve të shijojnë pamjet madhështore të maleve të Zvicrës.

Ideatorët dhe krijuesit janë vëllezërit binjakë Frank dhe Patrik Riklin dhe partneri i tyre, Daniel Charbonnier.