A mund të bëjë Austria më shumë për të trajtuar rritjen e çmimeve të energjisë?

Çmimet e gazit dhe energjisë elektrike po vazhdojnë të rriten në...
Reklamë

  Lajme

  Shkurt.at

  Tematike