Lifestyle

Kidman në Paris prezanton shfaqjen magjike për Krishtlindje

Aktorja Nicole Kidman ka prezantuar shfaqjen magjike për Krishtlindje në dyqanin parisien “Pritemps”, derisa qyteti filloi që të futet gradualisht në shpirtin e festës.

Aktorja, fituese e çmimit Oscar, e hapi këtë shfaqje, me ç’rast u prezantuan dekorimet e Fendit, e që tregojnë tregimin e një udhëtimi rreth botës të dy fëmijëve.

Më shumë se 10 mijë drita dhe 98 motorë janë përdorur për të krijuar këtë zbukurim, përcjell albinfo.ch.

“Është vërtet e bukur. Çdo vit edhe unë e zgjedh një temë për Krishtlindje, sepse është traditë jona familjare. E këtë vit këtu paskemi të bëjmë me përralla, por dekorimi është shumë i bukur”, tha Ane Marie, një vizitore.