Lajme

Greqia lehtëson edhe më tej masat

Duke nisur nga dita e sotme, në Greqi nuk është më e detyrueshme të mbash maskë në ambientet e jashtme.

Mbajtja e saj mbetet e detyrueshme në hapësirat e brendshme dhe në vendet e mbipopulluara.

Situata epidemiologjike në shtetin fqinj është përmirësuar dhe shpresohet se do të vijojë të jetë e tillë.

Nga 28 qershori gjithashtu do të hiqet shtetrrethimi natën, ndërsa punonjësve të vaksinuar nuk do t’u kërkohet më të bëjnë testime.

Në restorante numri i njerëzve që lejohet të ulen në të njëjtën tryezë do të rritet në 10 dhe kufiri maksimal për ngjarje, siç janë dasmat, do të rritet në 300.

Lehtësimi i masave vjen ndërkohë që shpresohet shumë te sezoni i turizmit.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI