Literaturë

“Libri i Luftës” promovohet edhe në Zvicër

Në Zvicër do të promovohet “Libri i luftës” i autorit Nuhi Bytyçi. Në libër autori paraqet përvojën dhe punën e tij dhjetëra vjeçare në gazetari.

“Libri i Luftës” është për thyerjen e censurës në Televizionin e Prishtinës, për të vërtetën e Kosovës, luftës së UÇK-së, Kosovës së lirë, etj.

Më 26 prill 2019 në orën 19:00, në Ambasadën e Republikës së Kosovës

Adresa: Zäghringerstrasse 25, 3012 Bern

Më 28 prill 2019 në orën 14:00 në restorantin “Centrum 68”

Adresa: Landstrasse 64 5436 Würenlos

Më 29 prill 2019 në orën 18:00 në Konsullatën e Përgjithshme të Kosovës

Adresa: 63 Rue de Lausanne, 1202 Geneve