Të tjera

Lozanë: Aktivitet kulturor për Ditën e Flamurit

Dita e Flamurit festohet kudo ku jetojnë dhe punojnë shqiptarët, Shqipëri, Maqedoni, Kosovë dhe Diasporë, shkruan albinfo.ch.

Së fundmi, Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me shoqatën “Shoqëria Kulturore Artistike Teuta” në Llozanë, më 24 nëntor 2019, duke filluar nga ora 14.00 organizon aktivitetin kulturor për Ditën e Flamurit në kuadër te Ditëve të Kulturës Shqiptare në Diasporë.

Shoqata “Shoqëria Kulturore Artistike Teuta” është ndër shoqatat më aktive në diasporë, aktiviteti i saj është shumë i madh. Anëtarët e saj mbajnë koncerte të shpeshta në salla dhe manifestime në sheshet e shumë qyteteve në Zvicër. /Albinfo.ch