Kosova

Në Prishtinë po mbahet Panairi i Librit

Po mbahet edicioni i 24-t i Panairit të Librit në Prishtinë, nën moton “Përgjigjja është libri”

Referuar Shoqatës së Botuesve të Kosovës (SHBK), do të marrin pjesë rreth 100 botues nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Diaspora, dhe do të ketë mbi 40 aktivitete, promovime e autorë të pranishëm, përcjell albinfo.ch.

Gjithashtu në këtë panair do të kenë mundësi të ekspozohen rreth 6 mijë tituj, ku prej tyre 2 mijë tituj janë të rinj.

Po ashtu në kuadër të këtij panairi do të shënohen edhe 100-vjetori i lindjes së At Zef Pllumit, 100-vjetori i vdekjes së Franz Kafkas dhe disa aktivitete të tjera.