Kinema

Publikohet traileri i filmit “Charlie’s Angels”

Është publikuar traileri i parë i vazhdimit të tretë të filmit “Charlie’s Angels”. Regjin e filmit e ka bërë regjisorja, Elizabeth Banks, si dhe ekipi i aktoreve që përbëhet nga tri femra të fuqishme të cilat i përkasin racave të ndryshme, Naomi Scott dhe Ella Balinska, të udhëhequra nga ylli i filmave “Twilight”, Kristen Stewart, transmeton albinfo.ch.
Filmi i parë “Charlie’s Angels” u transmetua në vitin 1976 dhe në rolin e protagonisteve ishin aktoret, Farrah Fawcett, Kate Jackson dhe Jaclyn Smith, ndërsa në vazhdimin e dytë rolin e tri femrave të fuqishme dhe të talentuara e luanin aktoret, Lucy Liu, Cameron Diaz dhe Drew Barrymore. Vazhdimi i tretë i filmit “Charlie’s Angels” do të lansohet nëpër kinema në nëntor të këtij viti.
Video