Kalendari

Renens, Ekspozitë për festën e 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit

“Nëntori i Flamurit”, sepse ky muaj shënjohet nga dy ngjarje të mëdha:

Pavarësia dhe Çlirimi i vendit!

Swiss Albania Event ka siguruar për ju, në mbështetje nga Muzeu Historik Kombëtar  një seri fotografish nga dita e shënuar 28 Nëntori 1912 por edhe ato të çetave nga trojet shqiptare që ju bashkuan kryengritjes së Pavarësisë.

Një mbrëmje festive rreth flamurit të bashkuar.

Më 28 nëntor nga ora 18:00 në bashkëpunim dhe me Teatrin “Kurora” në Nyon , që sapo mbushi 25 vjeç.

Ju ftojmë të kalojmë disa momente të bukura së bashku, ekspo fotosh, film surprizë, recitim disa rreshta nga fjalimet e ditës dhe një aperitiv me produkte dhe muzikë shqip.

Prezenca me regjistrim për arsye limite pjesëmarrje si edhe Pass COVID-19 I detyruar.

Falënderojmë sponsorët e këtij aktiviteti : Brasserie La Croisée, Albatros Wine, Uji Tepelene distributor ne Zurich


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI