Albinfo plus

VIDEO: UNUM mbledh mbi 10 mijë të rinj

Organizatorët e këtij festivali thonë se në këtë edicion të tretë të Unum kanë marrë pjesë rreth 15 mijë njerëz. Ata vijnë nga Franca, Gjermania, Itali, Zvicra, SHBA si dhe shumë të rinj shqiptarë.

Të rinj nga vendi, rajoni, Europa, por edhe nga vende të ndryshme të botës u bënë pjesë e Festivalit Ndërkombëtar të Muzikës Elektronike UNUM 2022.

Platforma albinfo.ch online&print sjell nje video ekskluzive te realizuar nga Mentor Bajrami.