Kosova

Takim i diasporës me Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë të Kuvendit të Kosovës

Ambasada e Republikës së Kosovës në Bernë organizon takim të diasporës me anëtarët e Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë të Kuvendit të Kosovës.

Takimi mbahet në Konsullatën e Republikës së Kosovën në Cyrih dhe ka për qëllim bashkëbisedimin me pjesëtarë të diasporës lidhur me aspektin e infrastrukturës ligjore për diasporën, duke përfshirë kulturën, arsimin, investimet dhe avancimin e bashkëpunimit me mërgatën, përcjell albinfo.ch.

Takimi mbahet më 27 maj, në orën 14:00, në Eugen-Huber-Strasse 19A, 8048 Zürich dhe do të ketë diskutim me Kryetaren, Zëvendëskryetarin e Parë dhe katër anëtarë të tjerë të këtij Komisioni, përcjell albinfo.ch.

Luteni, që të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj deri me datën 26 maj, 2023 në e-mailin: [email protected]


 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit27 Maj 2023
  • Ora14:00
  • LokacioniEugen-Huber-Strasse 19A, 8048 Zürich
  • Data e përfundimit27 Maj 2023 - 17:00