Kosova

Do të ketë edhe linjë hekurudhore Prishtinë-Beograd

Ambasadori Grenell njoftoi se do të ketë një marrëveshje të re

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Beograd ka reaguar pas vizitës që Richard Grenell ka zhvilluar sot atje.

Ambasada njofton se marrëveshja e dytë mes vendeve, pas asaj ajrore, do të jetë për hapjen e linjës hekurudhore.“Në vazhdën e marrëveshjes ajrore mes Prishtinës dhe Beogradit, ambasadori Grenell njoftoi sot se do të ketë një marrëveshje edhe për transportin hekurudhor. Detajet do të negociohen në Berlin të hënën”.