Kosova

Edhe sot vazhdojnë protestat në Zveçan e Leposaviq

Po vazhdojnë edhe sot protestat në Zveçan dhe Leposaviq, gjersa raportohet se situata është e qetë dhe numri i protestuesve është më i vogël.

Protestat në veri po hyjnë në ditën në javën e dytë, ndërsa ajo e 29 majit ishte më e dhunshmja, ku u lënduar 30 pjesëtarë të KFOR-it.

Një ditë më parë kryeministri i vendit, Albin Kurti, para deputetëve të Kuvendit të Kosovës bëri publike listën e personave dhe grupeve kriminale që kanë përdorur dhunë gjatë protestave.