Lajme

Ekspozitë kushtuar 12-vjetorit të pavarësisë së Kosovës në Nju-Jork

Për nder të 12-vjetorit të pavarësisë së Kosovës, Konsullata e Përgjithshme e Kosovës në Nju-Jork hapi ekspozitën “Një ekspozitë miqësie”, në të cilën piktoret Barbara Hamel dhe Dhimitra Çano prezantuan disa nga veprat e tyre  më të veçanta.

Më këtë rast Konsullja e Përgjithshme e Kosovës në Nju-Jork, Teuta Sahatqija, deklaroi se emri i kësaj ekspozite lidhet drejtpërdrejt me ndihmën që SHBA-ja i ka dhuruar Kosovës ndër vite.