Gjenevë: Ekspozita e artistit pamor kosovar, Petrit Halilaj, në muzeun e ICRC-së

Drejtoresha e ekspozitave dhe koleksioneve në Muzeun Ndërkombëtar të Kryqit të...
Reklamë