Kalendari

Mbrëmje në përkrahje të ISEAL-it

Një takim vjetor për të mbështetur Institutin Zviceran të Studimeve Shqiptare (ISEAL)

Si çdo vit, Instituti Zviceran i Studimeve Shqiptare (ISEAL) fton me ngrohtësi miqtë dhe partnerët e tij në një ngjarje që kombinon përkushtimin për kulturën shqiptare dhe gastronominë. Darka e mbështetjes së ISEAL është bërë një traditë e fortë, e cila feston solidaritetin dhe miqësinë. Kjo ngjarje e veçantë u ofron atyre që ndajnë vizionin e ISEAL-it mundësinë të mblidhen, të japin mbështetjen e tyre financiare dhe të ndajnë një darkë të cilësisë me miq të shquar.

Çdo vit, kjo darkë ka një rëndësi të veçantë për ISEAL, duke i lejuar institutit të falënderojë miqtë e tij të çmuar, ndërsa forcon lidhjet brenda komunitetit të saj të angazhuar. Pjesëmarrësit kanë kënaqësinë të shijojnë krijimet kulinare të shkëlqyera, duke vënë në vlerë produkte vendase dhe të qëndrueshme, ndërkohë që shpërndajnë ide dhe përvoja frymëzuese. Këtë vit, darka paralajmërohet të jetë edhe më e ndryshme, me pjesëmarrjen e miqve të shquar që do të ndajnë ekspertizën dhe pasionin e tyre për gjuhën shqipe. Darka e mbështetjes së ISEAL është më shumë se një darkë e thjeshtë; është një festë e përkushtimit, ku tradita dhe shkëlqimi takohen për të promovuar kulturën shqiptare dhe për të ndihmuar në përhapjen e saj nëpër botë.