Lifestyle

Një javë pas debutimit albumi i Sam Smith në vendin e parë

Albumi i këngëtarit britanik, Sam Smith, “The Thrill of it All”, arriti në vendin e parë të top listës së 200 albumeve më të mira, duke i dhënë fund kështu sundimit të Maroon 5 dhe Blake Shelton, pohojnë të dhënat e kompanisë Nielsen SoundScan.

Albumi u shit në më shumë se 237 mijë njësive në javën e parë të debutimit dhe menjëherë u rendit në vendin e parë të listës Billboard.

Sipas Billboard-it, ishte java më e mirë e shitjes për Smith në SHBA ndonjëherë, përcjell albinfo.ch.

E, lista e Billboard-it për albumet më të mira bazohet në shitjen e njësive të albumit, këngëve, por edhe aktiviteti online.