Kosova

Revista e njohur franceze “LeFigaro” i dedikon një artikull turizmit shqiptar

Shqipëria, një vend miqësor dhe shumë i pasur me historinë, kulturën dhe traditat.

I çliruar nga xhaketa e tij staliniste, vendi i shqiponjave rishfaqet pa e humbur shpirtin. Nga mbetjet e lashta të qyteteve mijëravjeçare e deri te hapësirat e ruajtura natyrore, është një parantezë ideale për një qëndrim konfidencial, shkruan revista “LeFigaro”.

Shqipëria është një vend miqësor dhe shumë i pasur me historinë, kulturën, traditat dhe detin, rrëfehet tutje në revistë.

Takstin e plotë në gjuhën shqipe mund ta lexoni KETU: