Lajme

Si po ndikon ndotja e ambientit në shëndetin tonë?

Në qarqe qeveritare shpesh është thënë se zgjidhja e problemit të ajrit të ndotur në Kosovë kërkon strategji afatgjata dhe duhen kaluar vite për një zgjidhje të qëndrueshme.

Mirëpo, ndër qytetarë të rëndomtë mbizotëron mendimi se gjendja alarmuese e ndotjes së ajrit nuk duron pritje me vite, por përkundrazi, kërkon veprime emergjente në afatin më të shkurtër të mundshëm, shkruan rtv21, përcjell albinfo.ch.