Kosova

Tetori, muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, Presidenca dhe Kuvendi ndriçohen me ngjyrë rozë

Muaji tetor shënon muajin e ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, teksa simboli i këtij muaji është kryesisht ngjyra rozë.

Në shënim të fillimit të këtij muaji, sonte ndërtesa e Presidencës dhe e Kuvendit të Kosovës janë ndriçuar me ngjyrë rozë.

“Në kuadër të Muajit të Ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit, Presidenca dhe Kuvendi i Republikës së Kosovës kanë ndiçuar ndërtesën me ngjyrë rozë, në shenjë solidarizimi me gratë e prekura nga kanceri i gjirit”, thuhet në njoftimit nga presidenca, përcjell albinfo.ch.

Foto FB: Presidenca e Republikës së Kosovës