Lajme

Mbërrijnë në Rinas vaksinat Pfizer nga BE-ja

Rreth 8 mijë vaksina kundër pandemisë së COVID-19 të kompanisë Pfizer kanë ardhur mbrëmë në aeroportin “Nënë Tereza” të Tiranës.

Lajmin e shpërndau vetë Delegacioni i Bashkimit Evropian, duke nënvizuar se ngarkesa është e financuar pikërisht nga BE-ja, dhe e mundësuar në këtë rast nga Austria.

Sipas lajmërimit, rreth 150 mijë vaksina të tilla të financuara nga Brukseli do të vijnë në kryeqytetin shqiptar deri në fund të gushtit, me objektiv rritjen e fushatës së imunizimit në vend.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI