Ndërtuesit e Zvicrës

Arkitekti nga Kosova, autor projektesh në “Bregun e artë” të Cyrihut

Përvoja shumëvjeçare dhe rrjeti që ka krijuar Ibrahim Sylaj si arkitekt...
Reklamë